Afstudeerstagiaire online marketingcommunicatie

Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands · Marketing (communicatie)

Description

Wij zijn ClubCollect, een jonge internationale scale-up die zich inzet voor clubs en verenigingen. Wij helpen om verenigingszaken te professionaliseren door communicatie, activiteiten en financiën online te managen. Wij zijn opgericht in 2013, inmiddels uitgegroeid tot een team van 44 ambitieuze collega’s en hard op weg om de verenigingsmarkt te veroveren!

DE CLUBCOLLECT CULTUUR

Werken bij ClubCollect betekent hartje Amsterdam, jonge collega’s (wist je dat de gemiddelde leeftijd 27 jaar is?), energie en ambitie. Wij houden van the heat of the fire, en dat is te zien aan onze kantoorpanden in het hart van Amsterdam en in het centrum van Berlijn.

Naast onze vestigingen in Amsterdam en Berlijn, hebben we een groot team van developers verspreid over de wereld. We hebben regelmatig full team meet-ups, waarbij we creatieve sessies uitvoeren en er altijd een klein feestje van maken. Dat vinden we belangrijk.

Bij ClubCollect hanteren we een redelijk platte organisatiestructuur en de lijnen naar het management zijn kort. Hierdoor kan er snel geschakeld worden en zijn er volop mogelijkheden om eigen ideeën aan te dragen.

Samen groeien, daar staan wij voor. En daarom zijn er binnen ClubCollect altijd mogelijkheden te ontdekken.

Requirements

Als online marketingcommunicatie stagiaire richt je je op het verbeteren van de online aanwezigheid van ClubCollect, en op het versterken van de klantenbinding. Je adviseert ClubCollect daarbij over het effectiever inzetten van online campagnes met onder andere social media, Mailchimp en Google Adwords. Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage aan het ontwikkelen van creatieve campagnes, en lever je input voor mailingen en nieuwsbrieven. Bij ClubCollect krijg je veel vrijheid, en mag je zelf invulling geven aan veel communicatiemiddelen. Wij houden van initiatief!


Het takenpakket bestaat uit:

Benefits


Ben je enthousiast geworden en denk jij dat je geknipt bent voor deze vacature? Neem dan contact op via [email protected] en laat ons weten wat jouw motivatie is.

Het ClubCollect Team

Apply for this job