Startersfunctie: Junior Sales Manager (m/v)

Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands · Sales

Description

Als Junior Sales Manager op de afdeling Sales ben je direct betrokken bij de motor van de organisatie. In de eerste periode krijg je een interne training over ons systeem. Op het moment dat je alle ins en outs over het systeem kent, gaat het echte werk beginnen. Je legt het eerste contact met potentiële klanten met als doel het inplannen van een face-to-face afspraak met de penningmeester. Mogelijke klanten kunnen o.a. zijn voetbal-, hockey- en tennisverenigingen. Daarnaast werk je ook mee aan het ontwikkelen en uitvoeren van diverse marketingactiviteiten.

OVER CLUBCOLLECT

Wij zijn een jonge en internationale start-up die (sport)clubs- en verenigingen helpt bij het innen van contributies. Om penningmeesters te ondersteunen hebben wij een online contributie-inningstool ontwikkeld waarbij de penningmeester te allen tijde real-time overzicht heeft op de openstaande en betaalde facturen. ClubCollect verzorgt momenteel al voor meer dan 1200 (sport)verenigingen de inning en groeit erg snel. Kom jij ons team versterken?


CULTUUR

Werken bij ClubCollect betekent dat je van het begin af aan veel verantwoordelijkheid krijgt. In deze snelgroeiende start-up wordt hard gewerkt en draagt iedereen zijn steentje bij om ons marktaandeel te vergroten. De organisatie is plat en de lijnen naar het management zijn zeer kort. Hierdoor kan er snel geschakeld worden en zijn er volop mogelijkheden om eigen ideeën aan te dragen. De sfeer is informeel en ongedwongen.


Requirements

Wij zijn op zoek naar commercieel talent met een echte winnaarsmentaliteit:

Benefits

Wat bieden wij jou?

Apply for this job