Afstudeerstage (Online) Marketing & Communicatie

Amsterdam, Netherlands

Description

ClubCollect

Wij zijn een jonge en internationale start-up die (sport)clubs- en verenigingen helpt bij het innen van contributies. Om penningmeesters te ondersteunen hebben wij een online contributie-inningstool ontwikkeld waarbij de penningmeester te allen tijde real-time overzicht heeft op de openstaande en betaalde facturen. ClubCollect verzorgt momenteel al voor meer dan 650 sport- en non-sport clubs de inning en groeit erg snel. Kom jij ons team versterken?

Cultuur

Een stage bij ClubCollect betekent dat je van het begin af aan veel verantwoordelijkheid krijgt. In deze snelgroeiende start-up wordt hard gewerkt en draagt iedereen zijn steentje bij om ons marktaandeel te vergroten. De organisatie is plat en de lijnen naar het management zijn zeer kort. Hierdoor kan er snel geschakeld worden en zijn er volop mogelijkheden om eigen ideeën aan te dragen. De sfeer is informeel en ongedwongen.

Requirements

Functie

Als afstudeerstagiair(e) bij ClubCollect houd je je met veel verschillende taken bezig. Op het gebied van online marketing ben je bezig met het optimaliseren van de website, het optimaliseren van de social media, het schrijven van relevante content en het opzetten van e-mailcampagnes. Daarnaast ben je bezig met het organiseren van evenementen en word je betrokken bij verschillende acties. Er is altijd ruimte voor je eigen input en creatieve ideëen. Je werkt nauw samen met de gehele commerciële afdeling.

Afstudeeropdracht

Voor jou is het natuurlijk belangrijk om je studie af te ronden. Daarom geven we je voldoende ruimte om je afstudeeropdracht te maken. Je bespreekt met ons het onderwerp en wat je wil gaan opleveren, om ervoor te zorgen dat het zo goed mogelijk aansluit bij je werkzaamheden.

Wie zoeken wij?

- Je bent een echte allrounder

- Je hebt ervaring met verschillende aspecten van online marketing

- Je bent sterk in het schrijven van teksten

- Je hebt ervaring met het organiseren van evenementen

- Je bent een gedreven student met een echte can-do mentaliteit

- Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands

- Je hebt affiniteit met sport

Benefits

Wat bieden wij jou

- Werken bij een snelgroeiende internationale start-up

- Een uitdagende positie met veel verantwoordelijkheid binnen een jong en gedreven team

- Een inspirerende werkplek bij een van de meest hippe co-working spaces in hartje Amsterdam

Benieuwd? Bezoek dan de website van WeWork via deze link: (https://www.wework.com/locations/amsterdam/metropool)

- Een platte organisatie met korte lijnen naar het management

- Veel ruimte voor eigen initiatief en zelfontplooiing

- De kans om je afstudeerscriptie te combineren met het (online) op de kaart zetten van ClubCollect!

- Vrijdagmiddagborrels, bedrijfsuitjes en netwerkbijeenkomsten

- Een mooie stagevergoeding

Hier ga je werken

ClubCollect is een snelgroeiende, internationale start-up met vestigingen in Amsterdam, Assen, Berlijn en de UK. Jij komt te werken op onze vestiging in het centrum van Amsterdam aan de Weesperstraat. ClubCollect is gevestigd in de nieuwste locatie van co-working space WeWork. Dit is tevens de thuisbasis van diverse andere leuke start-ups, entrepreneurs, small businesses en freelancers. Met een eigen kapper, masseur en food bezorg service in huis is het prima vertoeven bij WeWork. Op vrijdagmiddag gaat de bar open en is het alweer tijd om het weekend te vieren.

Waar wacht je nog op?

Herken jij jezelf in bovenstaande stage vacature? Solliciteer dan vandaag nog! Neem contact op met Gimondi Naarding: gimondi@clubcollect.com


Soort stage: afstudeerstage (full time)

Plaats: Amsterdam (centrum)

Opleidingsniveau: HBO

Stagevergoeding: ja

Vereiste taal: Nederlands

Apply for this job