Afstudeer/meewerk stagiair(e) sales/accountmanager in de sport

Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands

Description

ClubCollect

Wij zijn een jonge en internationale start-up die (sport)clubs- en verenigingen helpt bij het innen van contributies. Om penningmeesters te ondersteunen hebben wij een online contributie-inningstool ontwikkeld waarbij de penningmeester te allen tijde real-time overzicht heeft op de openstaande en betaalde facturen. ClubCollect verzorgt momenteel al voor meer dan 1300 (sport)verenigingen de inning en groeit erg snel. Kom jij ons team versterken?

Cultuur

Stage lopen bij ClubCollect betekent dat je van het begin af aan veel verantwoordelijkheid krijgt. In deze snelgroeiende start-up wordt hard gewerkt en draagt iedereen zijn steentje bij om ons marktaandeel te vergroten. De organisatie is plat en de lijnen naar het management zijn zeer kort. Hierdoor kan er snel geschakeld worden en zijn er volop mogelijkheden om eigen ideeën aan te dragen. De sfeer is informeel en ongedwongen.

Requirements

Wie zoeken wij?

- Je hebt affiniteit met sales

- Je bent een gedreven student met een echte can-do mentaliteit

- Je beschikt over een goede gesprekstechniek en deinst niet terug voor het genereren van New Business d.m.v. telefonische acquisitie

- Je bent flexibel

- Je hebt affiniteit met sport en/of financiële dienstverlening

- Je hebt een rijbewijs B (eigen auto is niet nodig)

- Je bent woonachtig in de omgeving van Amsterdam

Functie

De sales afdeling is de motor van de organisatie, en daar ga jij onderdeel van uitmaken. Als aanvaller ga jij op jacht naar doelpunten, want iedere kans grijp jij aan om te scoren. Je ondersteunt de sales afdeling bij het genereren van New Business tot relatiebeheer. In de eerste periode krijg je een interne training over ons systeem. Op het moment dat jij alle ins en outs over het systeem kent ga je daadwerkelijk aan de slag met de sales. Je houdt je bezig met marktonderzoek en legt het eerste contact met potentiële klanten met als doel het inplannen van een face-to-face afspraak met de penningmeester. In de loop van de stageperiode ondersteun je de Business Development Manager bij zijn afspraken. En wellicht mag je uiteindelijk ook naar je eigen afspraken!

Benefits

Wat bieden wij jou?

- Werken bij een snelgroeiende internationale start-up

- Een uitdagende positie met veel verantwoordelijkheid binnen een jong en gedreven team

- Een inspirerende werkplek in hartje Amsterdam

- Een platte organisatie met korte lijnen naar het management

- Veel ruimte voor eigen initiatief en zelfontplooiing

- Vrijdagmiddagborrels, bedrijfsuitjes en netwerkbijeenkomsten

- Een mooie stagevergoeding met bonusregeling


Waar wacht je nog op?

Herken jij jezelf in bovenstaande stage vacature? Solliciteer dan vandaag nog! Neem contact op met Stefan Hoekstra: [email protected]


Ingangsdatum: Vanaf augustus/september 2018


Minimale stageduur:

5 maanden

Plaats:

Amsterdam (centrum)

Opleidingsniveau:

HBO

Stagevergoeding

ja

Vereiste taal:

Nederlands


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Apply for this job