Internship Marketing & Communication

Amsterdam, North Holland, Netherlands · Marketing (communicatie)

Description

Over ons

Wij zijn ClubCollect, een internationale fintech scale-up die zich inzet voor clubs, verenigingen en scholen. Ons doel? Het leven van ledenorganisaties én hun leden aangenamer te maken! Hoe doen we dat? Door onze supereenvoudige tool voor het innen van contributie en het beheren van leden. Wij zijn opgericht in 2013, inmiddels uitgegroeid tot een team van 50 ambitieuze collega’s en helpen momenteel meer dan 1300 organisaties in Nederland, België, Duitsland en de UK. Kom jij ons helpen om de Europese verenigingsmarkt te veroveren?

Onze cultuur

Werken bij ClubCollect betekent een kantoor in hartje Amsterdam, een jong team (gemiddelde leeftijd is 27), veel verantwoordelijkheid en een omgeving waarin je iedere dag opnieuw het uiterste uit jezelf weet te halen. Naast onze kantoren in het centrum van Amsterdam en Berlijn, hebben we een groot team van developers verspreid over de wereld. We hebben regelmatig team meet-ups, waarbij we creatieve sessies uitvoeren en er altijd een klein feestje van maken. Dat vinden we belangrijk.

Bij ClubCollect geloven we in een platte organisatiestructuur en de lijnen naar het management zijn dan ook kort. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zijn/haar ideeën kan delen en op deze manier bijdraagt aan het succes van ClubCollect.

Over de rol

Je zult direct samenwerken met onze Marketing & Communication Manager en je bent onder andere verantwoordelijk voor de volgende taken:

Requirements

Over jou

Wij verwachten veel van onze stagiairs en geven hen dan ook veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Dit is naar wie we op zoek zijn:

Benefits

Waarom ClubCollect?

Nieuwsgierig geworden? We kijken uit naar je sollicitatie!

Groet,

Het ClubCollect team

Apply for this job