Sales Manager

Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands · Sales

Description

Wij zijn ClubCollect, een jonge internationale scale-up die zich inzet voor clubs en verenigingen. Wij helpen om verenigingszaken te professionaliseren door communicatie, activiteiten en financiën online te managen. Wij zijn opgericht in 2013, inmiddels uitgegroeid tot een team van 50 ambitieuze collega’s en hard op weg om de verenigingsmarkt te veroveren!


De ClubCollect cultuur

Werken bij ClubCollect betekent hartje Amsterdam, jonge collega’s (wist je dat de gemiddelde leeftijd 27 jaar is?), energie en ambitie. Wij houden van the heat of the fire, en dat is te zien aan onze kantoorpanden in het hart van Amsterdam en in het centrum van Berlijn. Naast deze twee prachtige locaties zijn wij sinds kort ook gestart in België en het Verenigd Koninkrijk.


Naast al deze vestigingen, hebben we een groot team van developers verspreid over de wereld. We hebben regelmatig full team meet-ups, waarbij we creatieve sessies uitvoeren en er altijd een klein feestje van maken. Dat vinden we belangrijk.


Bij ClubCollect hanteren we een redelijk platte organisatiestructuur en de lijnen naar het management zijn kort. Hierdoor kan er snel geschakeld worden en zijn er volop mogelijkheden om eigen ideeën aan te dragen.


Samen groeien, daar staan wij voor. En daarom zijn er binnen ClubCollect altijd mogelijkheden te ontdekken.


Functie

In de functie als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor het beheren van je eigen netwerk binnen een gezellig team van collega's. Door middel van een mix tussen (vooral) koude en warme acquisitie leg je contact met sportclubs of verenigingen. Dit zijn echter niet de enige markten waar wij in actief zijn. Als Business Development Manager ben je daarom ook verantwoordelijk voor het aanboren van nieuwe markten. Je onderhoudt dit contact zelfstandig en werkt toe naar het inplannen van een fysieke afspraak. In deze afspraak demonstreer je ons systeem en bespreek je de mogelijkheden voor de potentiële gebruiker. Tijdens dit gehele proces ben je het eerste aanspreekpunt met als eind doelstelling het tot stand brengen van een samenwerking.


Requirements

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste teamplayer met een ongekende salesdrive:

Benefits

Wat bieden wij jou:Apply for this job