Startersfunctie: Junior Sales Manager

Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands · Sales

Description

Wij zijn ClubCollect, een jonge internationale scale-up die zich inzet voor clubs en verenigingen. Wij helpen om verenigingszaken te professionaliseren door communicatie, activiteiten en financiën online te managen. Wij zijn opgericht in 2013, inmiddels uitgegroeid tot een team van 44 ambitieuze collega’s en hard op weg om de verenigingsmarkt te veroveren!


De ClubCollect cultuur

Werken bij ClubCollect betekent hartje Amsterdam, jonge collega’s (wist je dat de gemiddelde leeftijd 27 jaar is?), energie en ambitie. Wij houden van the heat of the fire, en dat is te zien aan onze kantoorpanden in het hart van Amsterdam en in het centrum van Berlijn.


Naast onze vestigingen in Amsterdam en Berlijn, hebben we een groot team van developers verspreid over de wereld. We hebben regelmatig full team meet-ups, waarbij we creatieve sessies uitvoeren en er altijd een klein feestje van maken. Dat vinden we belangrijk.


Bij ClubCollect hanteren we een redelijk platte organisatiestructuur en de lijnen naar het management zijn kort. Hierdoor kan er snel geschakeld worden en zijn er volop mogelijkheden om eigen ideeën aan te dragen.


Samen groeien, daar staan wij voor. En daarom zijn er binnen ClubCollect altijd mogelijkheden te ontdekken.


Functie

Als junior sales manager van ClubCollect leg je het eerste contact en bezoek je potentiële klanten, sportclubs of verenigingen om het systeem te presenteren en uit te leggen wat een samenwerking met ClubCollect inhoudt. Nadat de samenwerking tot stand is gekomen onderhoud je het contact en blijf je het eerste aanspreekpunt om ervoor te zorgen dat de klant te allen tijde tevreden blijft over de dienstverlening van ClubCollect.


Requirements

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste teamplayer met een ongekende salesdrive:

Benefits

Wat bieden wij jou:Apply for this job